Slide background
Slide background

Field Service Engineer

Ben je werkzaam als engineer in de technologie sector of een leergierige junior Service Engineer of heb je affiniteit met technologie? Wil je aan de slag gaan in een internationale omgeving bij een organisatie, die voorop staat bij de ontwikkeling van technologische ontwikkelingen?

Lees dan snel verder!

Vacature:
Ter uitbreiding van onze service organisatie zijn wij op zoek naareen gemotiveerde Field Service Engineer. De werkzaamheden zijn in eerste instantie gericht zijn op het verrichten van preventief onderhoud en het verhelpen van storingen bij onze afnemers. Met het opbouwen van ervaring en na interne opleiding zal je ook in staat zijn om zelfstandig installaties en trainingen te verzorgen.

Organisatie:
Adeon Technologies BV is een toonaangevende en kerngezonde onafhankelijke internationale distributeur van hard- en software systemen ten behoeve van de  Printed Circuit Board producerende industrie. Sinds 1991 zijn we door intensieve samenwerkingsverbanden met zowel onze afnemers als onze leveranciers uitgegroeid tot één van de marktleiders. Door met name onze service reputatie zijn we steeds in staat verdere groei te realiseren. Ons productengamma bestaat onder andere uit optische inspectiesystemen, electrische test-systemen en ander hoogwaardig equipment. Onze afnemers leveren hun produkten aan een veelheid van sectoren zoals lucht- en ruimtevaart, automotive, telecom, datacommunicatie, medische toepassingen, etc. Ons werkgebied strekt zich uit over Europa. Vooral Duitsland, Engeland, Zwitserland, Oostenrijk, Scandinavië en de BeNeLux. Wij zijn gevestigd in Breda waar nuchterheid en samen werken aan het perfecte resultaat belangrijke pijlers zijn. Je komt je te werken in een stabiel en gemotiveerd team, dat je graag verwelkomt in deze heel uitdagende industrie.

Functie en opleidingstraject:
Omdat we een hecht team zijn en onze engineers langdurig aan ons willen binden,  vinden wij het belangrijk, dat onze specialisten een goeie balans vinden tussen werk en vrije tijd. Wanneer je niet onderweg bent hanteren we een hele flexibele houding om van extra vrije tijd te genieten Gemiddeld brengen onze engineers de helft van hun tijd ‘on the job’ door. Planning, voorbereidingen en rapportage vinden op kantoor plaats. Het overgrote deel van de werkzaamheden betreffen preventief onderhoud en installaties. Deze werkzaamheden worden derhalve dan ook op de reguliere werkdagen verricht. Er is geen sprake van storingsdiensten in de nacht of het weekend. Tijdens de eerste 3 tot 6 maanden zal je opgeleid worden. Dit zal hoofdzakelijk intern in ons kantoor in Breda plaatsvinden. Tijdens de opleiding zal je ook regelmatig met een ervaren collega het veld ingaan om de nodige ervaring op te doen. Wij bieden om te beginnen een jaarcontract waarna bij gebleken geschiktheid een vast contract klaarligt met een aantrekkelijk salaris en meer dan uitstekende arbeidsvoorwaarden om je door te ontwikkelen tot Senior Field Application & Service Engineer of Technical Product Manager.

Functie eisen:

 • Ten minste 24 jaar oud met een afgeronde technische opleiding op MBO4 of HBO niveau en zodoende affiniteit met technologie, werktuigbouw en/of mechatronica;
 • Ervaring is een pré, maar wij vinden leergierigheid en een no nonsense mentaliteit belangrijker;
 • Goede basiskennis/begrip van computer hardware en Microsoft tools;
 • Goede beheersing van de Engelse taal. Duits en/of Frans is pré ;
 • Woonachtig in een straal van 60 kilometer rond Breda of bereid hierheen te verhuizen.

Waarom interessant?

 • Internationale functie in een onafhankelijke onderneming;
 • Je werkt met de meest moderne tools en systemen;
 • Werkomgeving met afnemers waarmee lange hechte relaties bestaan;
 • Je werkt in een omgeving die voorop loopt in de ontwikkeling van nieuwste trends op het gebied van technologie en mechatronica;
 • Interne doorgroeimogelijkheden om te specialiseren in meerdere productlijnen;
 • Specialisatie naar Product Management mogelijk;
 • Aantrekkelijk salaris inclusief zeer goede arbeidsvoorwaarden, denk aan een bedrijfsauto met vrij privé gebruik;
 • Uitstekende pensioenopbouw en begeleiding in de opbouw hiervan;
 • Veel ruimte en vrijheid voor je verdere ontwikkeling. Wij stellen prijs op collega’s die eigen inbreng graag ten uitvoer brengen;
 • Informele sfeer op de werkvloer in een hecht team, dat jou graag welkom heet.

  ADEON Technologies BV
  Weidehek 26
  4824 AS Breda
  Tel. 076 541 00 08
  vraag naar Roy Leijendeckers of André Bodegom
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

About Adeon

At Adeon we believe that it is the quality of our work that placed us in our current position, and quality is what we try to improve with everything we do. European PCB manufacturers are often challenged to produce many different designs and technology levels every day. This makes it challenging to select and provide equipment that is capable of doing that. Our goal is to offer the best service and support against affordable rates to the highest standards to help our customers to stay at the forefront of technological developments.

Latest News

Upcoming events

Contact

Weidehek 26
Industrial Area Haagse Beemden # 4530
NL-4824 AS Breda
The Netherlands
Telephone: (+31) (0)76 541 00 08
Fax: (+31) (0)76 542 50 59
E-mail: info@adeon.nl

More...